"Your hair, Your personality, Our commitment"

Informasi ProdukMinyak Rambut Alham merupakan produk turun temurun Alham Group semenjak tahun 1984. Produk Alham Group dihasilkan secara Tradisional dan diakui Halal dan terjamin daripada aspek ramuan dan bahan yang dicampurkan sehinggalah menyentuh kepada aspek ketelitian penyediaan produk bagi memastikan kualiti produk sentiasa sesuai digunakan oleh perempuan dan lelaki terutamanya yang beragama Islam dan khasnya digunakan oleh semua peringkat umur melalui beberapa cara penggunaan yang mudah lagi praktikal.

Istimewanya, Minyak Rambut Alham terdiri daripada kombinasi bahan semulajadi (herba) tanpa campuran bahan pengawet atau bahan kimia yang boleh memberi kesan sampingan terhadap penggunanya. Ekstrak bahan semulajadi yang dicampurkan bersama ramuan produk ini merupakan bahan yang digunakan secara tradisional suatu ketika dahulu seperti daun hibiscus rosa sinesis atau yang lebih dikenali sebagai daun bunga raya yang boleh melebatkan rambut sekaligus menghitamkan rambut. Cecair Jasmon juga yang merupakan ekstrak bunga melati atau yang lebih dikenali sebagai jasmine oil turut dicampurkan sebagai bahan ramuan Minyak Rambut Alham setelah disahkan secara saintifik ektrak jasmin boleh menyejukkan kulit kepala dan mengelakkan keguguran rambut sekaligus meninggalkan bau harum pada rambut. Produk Minyak Rambut Alham juga merupakan penawar 100% buatan Malaysia dan boleh didapatkan dengan harga yang berpatutan. 

Minyak Rambut Alham mampu merawat masalah keguguran rambut, kelemumur di kulit kepala, rambut bercabang dan pelbagai masalah kesihatan rambut mengikut peringkat rawatan seperti peringkat awal, pertengahan dan tahap serius. Alham Group juga menawarkan setiap pengguna untuk mendapatkan rawatan atau produk mengikut peringkat agar masalah kesihatan rambut yang dihadapi dapat dibaik pulih mengikut kronologi yang betul dan bukannya untuk sembuh dengan cepat kerana hasil penggunaan Minyak Rambut Alham hanya boleh dilihat selepas beberapa minggu dengan cara penggunaan yang betul dan tertib.

Pengguna juga dinasihatkan untuk sentiasa menghubungi wakil Alham Group untuk memaklumkan perkembangan rawatan sepanjang menggunakan Minyak Rambut Alham bagi memastikan tanda tanda perubahan dapat dilihat selepas 3 minggu menggunakan produk dengan tertib mengikut cara kegunaan yang betul. Pengguna juga dinasihatkan agar menjalani gaya hidup sihat yang betul dengan mendapatkan makanan yang seimbang sekaligus mengurangkan pengambilan Monosodium Glutamate, MSG atau yang lebih dikenali dengan Aji Nomoto sebagai bahan tambahan makanan. Pengguna juga disyorkan agar tidak memakan sum-sum darah beku yang berada di dalam tulang ayam bagi melancarkan lagi proses rawatan.

Hasil daripada ketabahan dan ketertiban pengguna dalam menggunakan Minyak Rambut Alham, Alham Group menawarkan jaminan bahawa dalam masa 3 minggu berhubung sepanjang penggunaan produk ini pengguna akan merasai sendiri perkembangan yang memberangsangkan dan sekiranya tidak, Alham Group sedia mengembalikan semula wang pengguna melalui skim Jaminan Pengembalian Wang, 'Money Back Guarantee' dengan syarat, pengguna telah menggunakan produk dengan tertib mengikut cara penggunaan yang dinasihatkan oleh wakil Alham Group dan memaklumkan perkembangan penggunaan kepada wakil Alham Group mengikut waktu yang telah ditetapkan serta memenuhi syarat dan terma yang lain.